Informatičke usluge

Naša informatička podrška uključuje održavanje računala, kako hardvera, tako i softvera. Naši stručnjaci će pregledati vaše računalne sustave i pobrinuti se da svi vaši uređaji rade optimalno. Osim toga, naša usluga uključuje hitne intervencije, brzu pomoć u slučaju kvarova te redovito održavanje kako biste izbjegli takve situacije.

Naši savjetnici pomažu Vam u razvoju IT strategija i poslovanja. Pružamo savjete o tome kako najbolje iskoristiti svoje IT resurse kako biste poboljšali produktivnost vašeg poslovanja.

Naša mrežna usluga uključuje uspostavljanje i održavanje mrežne infrastrukture, kako biste osigurali sigurnost i stabilnost svakodnevnog poslovanja. Također, pružamo usluge virtualizacije radnih stanica i poslužitelja, koje vam omogućuju učinkovitije korištenje resursa sustava.

Sigurnost podataka nam je na prvom mjestu, stoga vam pružamo usluge zaštite podataka i IT sigurnosti.

Pružamo vam i usluge upravljanja bazama podataka, održavanja baza i softversko održavanje aplikacija kako biste osigurali sigurno i učinkovito poslovanje.

Naš tim također nudi i usluge održavanja web stranica.

Naša usluga IT edukacije uključuje tečajeve informatike i edukacije za zaposlenike. Naši stručnjaci će vam pomoći u odabiru najboljih tečajeva koji odgovaraju vašim potrebama i pomoći vam u unaprjeđenju vaših vještina u korištenju računala.

Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaša IT infrastruktura radi besprijekorno, kako bi vaše poslovanje bilo što produktivnije i efikasnije. Kontaktirajte nas za sve vaše IT potrebe.

Informatičko savjetovanje

i održavanje sustava
  • Razvoj i implementacija arhitekture IT sustava
  • Procjena rizika i uspostava sigurnostnih protokola
  • Održavanje IT sustava, udaljena podrška, edukacija

Mrežne usluge

Sigurne, optimizirane, pouzdane
  • Udaljeni i fizički poslužitelji za aplikacije i baze podataka
  • Virtualizacija sustava, stanica i procesa
  • Usmjeravanje, enkripcija i anonimizacija mrežnog prometa

Hitne intervencije

za sve vrste informatičkih problema

Rješavamo probleme bilo koje vrste brzo i putem bilo kojeg komunikacijskog kanala - udaljenom kontrolom vaših uređaja, video pozivom, telefonskim navođenjem korisnika ili izlaskom na teren.

ChatGPT

Savjetovanje i implementacija

Baš kao što je to bio slučaj sa e-mailom, web stranicama i društvenim mrežama, ChatGPT je usluga i tehnologija koja iz temelja mijenja poslovanje na bolje, bez obzira na industriju u kojoj djelujete. Obratite nam se s povjerenjem za edukaciju i savjetovanje pri izradi i primjeni rješenja temeljenih na GPT tehnologiji. ChatGPT možete isprobati besplatno na stranici aplikacije: https://chat.openai.com.

Scroll to Top