O KompMajstoru

KompMajstor je osnovan 2020. godine kao kćerinska tvrtka zagrebačke filmske produkcijske kuće Aning Film. Osnivanje tvrtke proizašlo je iz potrebe za raznovrsnošću izvora prihoda i kao odgovor na nevjerojatnu potražnju tržišta za informatičkim savjetovanjem uzrokovanu pandemijom COVID-a.

Probajte ugasiti pa upaliti

Osnivač Matija Radeljak, filmski producent, tijekom cijelog svog života pružao je besplatno informatičko savjetovanje svojim bliskim krugovima kao entuzijast i zaljubljenik u sve što ima veze s računalstvom. Kako je bio jedini zaposlenik svoje tvrtke Aning Film, odlučio je  proširiti paletu izvora prihoda te je kao odgovor na veliku potražnju tijekom pandemije stvorio KompMajstor s ciljem pružanja pristupačnih, jednostavnih i "ključ-u-ruke" usluga IT savjetovanja malim tvrtkama u Zagrebu.

Idealističan po prirodi, Matija vjeruje da efikasno i sigurno korištenje računalnih tehnologija nije rezervirano za entuzijaste i profesionalce, kao i da mora cjenovno i praktično pristupačno baš svakom korisniku. Misija KompMajstora je postaviti standard sigurnosti, stručnosti i pristupočanosti usluga informatičkog savjetovanja u Hrvatskoj i srednjoj Europi.

To znači da KompMajstor teži riješiti sve moguće komplikacije, neusklađenosti troškova i rizika koje poduzetnici susreću pri korištenju IT-a za vođenje svojeg poslovanja. Uz kombinaciju redovitog obrazovanja i diseminacije informacija svojim klijentima, sve usluge koje pruža tvrtka su prilagođene da budu gotovi "proizvodi" za klijente koji uvijek zadržavaju potpunu kontrolu i sofisticirane suvremene sigurnosne mjere za zaštitu svojih operacija i podataka.

Scroll to Top